mandag //

    Min søster - april, 2011.

6 kommentarer:

  1. kommer til at klikke på alle hjerterne fremover, for det er nogle dope billeder!

    http://asowl.blogspot.com/

    SvarSlet
  2. Skønne billeder!

    http://bymettegravesen.blogspot.com/

    SvarSlet
  3. Vildt flot billed. Jeg er vild med vinklen og lyset :_) Jeg har været så heldig at få en blog-award, som går ud på, at jeg skal videregive den til 5 andre bloggere, som har under 100 læsere; og jeg har valgt at din skal være en af dem! Hvis du gerne vil være med, skal du videregive denne til 5 andre. Og til slut skal du lave et lille indlæg om det her blog-award og om at du har fået den fra mig. Håber du vil tage imod den! Jeg vil personligt lave et indlæg med hver af de 5 blogs jeg vælger hvori der også er en lille beskrivelse.

    SvarSlet
  4. rigtig fed blog! Jeg har (Som overstående) været så heldig at få en blog-award, som går ud på, at jeg skal videregive den til 5 andre bloggere, som har under 100 læsere; og jeg har valgt at din skal være en af dem! Hvis du gerne vil være med, skal du videregive denne til 5 andre. Og til slut skal du lave et lille indlæg om det her blog-award og om at du har fået den fra mig. Håber du vil tage imod den!

    Jeg vil personligt lave et indlæg med hver af de 5 blogs jeg vælger hvori der også er en lille beskrivelse.

    Hvis du vil se hvordan det kommer til at se ud er du velkommen til at besøg min blog her: http://pictueme.blogspot.com/, hvor jeg allerede har givet de 5 første ud! :-)

    /Nanna c

    SvarSlet
  5. Sikke en smuk søster du har dig :-)
    Jeg har fulgt dig igennem tiden, og jeg bliver altid så imponeret af dine fantastiske billeder - bare bliv ved på den måde :-)

    SvarSlet
  6. Tusind tak, jeg bliver så glad af jeres søde kommentarer! :-)

    SvarSlet