mandag //

    Min søster - april, 2011.

6 kommentarer:

 1. kommer til at klikke på alle hjerterne fremover, for det er nogle dope billeder!

  http://asowl.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Skønne billeder!

  http://bymettegravesen.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Vildt flot billed. Jeg er vild med vinklen og lyset :_) Jeg har været så heldig at få en blog-award, som går ud på, at jeg skal videregive den til 5 andre bloggere, som har under 100 læsere; og jeg har valgt at din skal være en af dem! Hvis du gerne vil være med, skal du videregive denne til 5 andre. Og til slut skal du lave et lille indlæg om det her blog-award og om at du har fået den fra mig. Håber du vil tage imod den! Jeg vil personligt lave et indlæg med hver af de 5 blogs jeg vælger hvori der også er en lille beskrivelse.

  SvarSlet
 4. rigtig fed blog! Jeg har (Som overstående) været så heldig at få en blog-award, som går ud på, at jeg skal videregive den til 5 andre bloggere, som har under 100 læsere; og jeg har valgt at din skal være en af dem! Hvis du gerne vil være med, skal du videregive denne til 5 andre. Og til slut skal du lave et lille indlæg om det her blog-award og om at du har fået den fra mig. Håber du vil tage imod den!

  Jeg vil personligt lave et indlæg med hver af de 5 blogs jeg vælger hvori der også er en lille beskrivelse.

  Hvis du vil se hvordan det kommer til at se ud er du velkommen til at besøg min blog her: http://pictueme.blogspot.com/, hvor jeg allerede har givet de 5 første ud! :-)

  /Nanna c

  SvarSlet
 5. Sikke en smuk søster du har dig :-)
  Jeg har fulgt dig igennem tiden, og jeg bliver altid så imponeret af dine fantastiske billeder - bare bliv ved på den måde :-)

  SvarSlet
 6. Tusind tak, jeg bliver så glad af jeres søde kommentarer! :-)

  SvarSlet